L.C. Pese - tehtnice za kmetijski sektor

Podjetje L.C. katero sedež ima blizu Breše v Italiji je specializirano za tehnice, ki so namenjene v uporabi na mešanil prikolicah in silosih.

Njihov proizvod se bazira na dolgoletnih izkušnjah kateri skuša zadovoliti vse potrebe na tržišču.

 

 

Genius 200

Namenjena je za statično in dinamično tehtanje. Preprosta in enostavna za uporabo, omogoča direktno odčitavanje teže ter začasno ničenje za delno tehtanje

Osnovne značilnosti:

  • zaslon Led – rdeče barve, 6 številk, višina 40 mm
  • natančnost 0,1 %
  • iz litega aluminija.
  • zaščitni razred IP66
  • mehanična tipkovnica
  • maksimalna resolucija 64.000 p
  • berljivost 1-2-5-10

 

Genius 300

Za dinamično tehtanje, je enostavna za uporabo ter omogoča direktno odčitavanje teže in programiranje 5 receptur za 10 sestavin s 5 praznjenj.

 

Master 1

Namenjena je za statično in dinamično tehtanje. Preprosta in enostavna za uporabo, omogoča direktno odčitavanje teže ter začasno ničenje za delno tehtanje.

Master 7

Za dinamično tehtanje, ki enostavna za uporabo ter omogoča direktno branje teže in programiranje 7 receptur za 12 sestavin s 6 praznjenji.

RED 9000

Za dinamično tehtanje, enostavna za uporabo, omogoča direktno branje teže in programiranje 10  receptur za 15 sestavin za 10 praznjenj. Med premikanjem lahko ustavite prikazano težo. Vse informacije so vidne na alfanumeričnem zaslonu.

RX 300

Za dinamično tehtanje, enostavna za uporabo, omogoča programiranje 20  receptur za 20 sestavin za 10 polnjenj in praznjenj.

RX 3000 Infinity

Indikator teže RX300 Infinity je namanjen za prenos podatkov iz računalnika na RX in obratno. Preprost in enostavne za uporabo, omogoča programiranje 100 receptur iz 125 sestavom za 20 polnjenj in praznjenj.

Apollo

Tehtnica Apollo je namenjena tehtanju kjer je potrebna izredna natančnost.

TL 200

TL200 je indikator teže, ki je primeren za številne aplikacije. Osnovna plošča se lahko razširi tako, da ustreza različnim namenom.

S300/L

Tehtnica S3000/L je namenjena za vse statične obremenitve. Omogoča povezavo na alarm za avtomatsko krmiljenje nad najmanjšo in največjo težo v silosu. Notranji kontakt releja omogoča avtomatsko doziranje želene količine sestavine.

TEHTALNE CELICE

OD 2.000 kg do 6.000 kg

KIT INFINITY

Program za upravljanje za kmetijska podjetja. Čitalec ključa+program za računalnik+spomin.

EASY CUT

Elektronska komanda za nadzor nožev.

DISPLAY RX 6 /RX G6

Zaslon – ponavljalnik
6 številk H25mm – H45 mm

DISPLAY ALFA

Oddaljen Alfanumerični zaslon.

TISKALNIK X5

Kemična papir - 4 x 1,5 V
razpoložljivih radijskih frekvenc
Možnost z radijsko frekvenco.

Video: 

Zastopane blagovne znamke