L.C. Pese - vage za poljoprivredni sektor

Tvrtka L.C. čije se sjedište nalazi u blizini Brescie u Italiji,  specijalizirano za vage, koje su namjenjene za upotrebu na mikser prikolicama i silosu.

Njihov se proizvod temelji na višegodišnjem iskustvu koje nastoji zadovoljiti sve potrebe tržišta.

Genius 200

Dizajnirana je za statično i dinamičko vaganje. Jednostavna za korištenje, omogućuje izravno očitavanje težine i privremene nuliranje za djelomično vaganje.

Osnovne karakteristike:

  • Led  ekran– crvene boje, 6 cifara, visina 40 mm,
  • preciznost 0,1 %,
  • lijevani aluminij,
  • klasa zaštite IP66,
  • mehanička tipkovnica,
  • maksimalna rezolucija 64.000 p,
  • čitljivost 1-2-5-10

 

Genius 300

Za dinamično vaganje, jednostavna upotreba, omogućuje izravno očitavanje težine i programiranje 5 recepata za 10 sastojaka s 5 praznjenja.

 

Master 1

Dizajnirana je za statičko i dinamičko vaganje. Jednostavna za upotrebu, omogućuje direktno očitavanje težine i privremeno nuliranje za djelomično vaganje.

Master 7

Za dinamično vaganje, jednostavna upotreba, omogućuje direktno očitavanje težine i programiranje 7 recepata za 12 sastojaka s 6 praznjenja.

RED 9000

Za dinamično vaganje, jednostavna upotreba, omogućuje izravno očitavanje težine i programiranje 10 recepata za 15 sastojaka s 10 praznjenja. Možete zaustaviti prikazanu težinu tijekom kretanja. Sve informacije su vidljive na alfanumeričkom ekranu.

RX 300

Za dinamično vaganje, jednostavna upotreba, omogućuje izravno očitavanje težine i programiranje 20 recepata za 25 sastojaka s 10 praznjenja

RX 3000 Infinity

Indikator težine RX300 Infinity dizajniran je za prijenos podataka s vašeg računara na RX i obrnuto. Jednostavan za upotrebu, omogućuje vam programiranje 100 recepata iz 125 sastojaka za 20 punjenja i praznjenja.

Apollo

Vaga Apollo dizajnirana je za vaganje tamo gdje je potrebna izuzetna preciznost.

TL 200

TL200 je indikator težine koji je pogodan za mnoge aplikacije. Osnovnu ploču možete proširiti kako bi odgovarao različitim svrhama.

S300/L

Vaga S3000/L dizajnirana je za sva statička opterećenja. Omogućuje spajanje na alarm za automatsko upravljanje najmanjom i najvećom masom u silosu. Unutranji kontakt releja omogućuje automatsko doziranje željene količine sastjaka. 

ĆELIJE ZA VAGANJE

OD 2.000 kg do 6.000 kg

KIT INFINITY

Program upravljanja poljoprivrednim poduzećima. Čitač ključeva+računalni program + memorija.

EASY CUT

Elektronska komanda za kontrolu noževa.

DISPLAY RX 6 /RX G6

Ekran – ponavljač
6 brojki H25mm – H45 mm

DISPLAY ALFA

Udaljeni Alfanumerički ekran.

PRINTER X5

Kemijski papir - 4 x 1,5 V dostupnih radio frekvencija.
Opcija s radio frekvencijom.

Video: 

Zastupljeni brendovi