Marcolin - cerade za kamione

Marcolin je dizajnirao i patentirao ceradu za kiper, koja je potpuno inovativna: "Sigillo".

Cerada je unaprijed sastavljena i podesivana. Kombinira praktičnost, robusnost i izdržljivost zahvaljujući poprečnim osovinama i bočnim remenicama. 

Njegove konstrukcijske značajke i materijali dizajnirani su za maksimalna opterećenja. Cerada se može upravljati izravno s tla bez korištenja ljestvi, u skladu s Zakonom. Cerada je ručna ili električna sa standardnim daljinskim upravljačem.

Flat top

Ravna cerada, s namotajem na cijev, idealna je za hermetično zatvaranje teretnih prostora, koji su prilagođeni za prijevoz žitarica i rasutih tereta. Može se koristiti za prikolice dužine do 13,60 m.

Eco green

Cerada na luk, koristi se u organskom sektoru za pokrivanje spremnika maksimalne duljine 4 m. Praktično i hermetički, to je funkcionalno i ekonomično rješenje za prijevoz otpada.

Molly

Ručna cerada na navijanje za spremnike duljine 6,5 m, također s povišenom zaštitom kabine. Brza montaža i demontaža.

Practicover

Univerzalna cerada za pokrivanje operatera hidrauličnog dizala za pomicanje. Cerada iz PVC-ja, s dva prozora straga, pričvršćenom na aluminijsku konstrukciju, zadržava prednji i bočni pogled netaknutima. Može se koristiti za bilo koju vrste sjedala. Practicover nudi minimalnu zauzetost prostora u neoperativnoj fazi i maksimalnu praktičnost otvaranja-zatvaranja.

Rolly

Ručna cerada na navijanje za spremnike duljine do 7,5 m također s povišenom zaštitom kabine. Brza montaža i demontaža. Dostupna je i električna verzija.

Zastopane blagovne znamke