Sermac - pumpe za beton

Sermac je poznati proizvođač pumpi za beton, i priznat je u svijetu i kod nas. Možete birati između širokog asortimana pumpa različitih veličina i kapaciteta, različitih kombinacija mikser pumpe za beton i samostalne pumpe za beton bez vozila (vučeno).

Sermac S.p.A., tvrtka je certificirana od UNI EN ISO 9001:2000, i jedan je od vodećih svjetskih proizvođača betonskih pumpi i vodova koji ih distribuiraju. Na tržištu je već više od 15 godina.

Zahvaljujući visokoj razini specijalizacije i znanja koje su postigli, u suradnji s klijentima mogu ponuditi cjelovit asortiman proizvoda vrhunske kvalitete koji su rezultat višegodišnjeg proučavanja, istraživanja i testiranja. Kako bi se riješili svi problemi s kojima se svakodnevno susreću, njihova proizvodnja ima stalnu tehničku podršku. 

Dugogodišnje iskustvo tvtrke SERMAC u proizvodnji pumpi za beton daje zagarantovani proizvod u svim njegovim osnovnim komponentama (crpne pumpe, roke za distribuciju, hidraulični krug,...…) i ostavlja prostor za personalizaciju istog proizvoda i njegovu prilagodbu osobnim potrebama pojedinačnih kupaca. 

Svi proizvodi SERMAC dizajnirani su i realizirani u tri tvornice smještene na sjevernom području Milana. 

Kontinuiran i uspješan napredak u proizvodnji i prodaji, registriran posljednjih godina, daje SERMACU izvrsnu poziciju na talijanskom i inozemnom tržištu. Cjelokupna mreža ovlaštenih distributera, raširena na svim kontinentima, jamči izvrsnu uslugu kako u prodaji, tako i u servisu i nabavci rezervnih dijelova

Posljednjih godina SERMAC je bio prisutan na svim međunarodnim sajmovima u svom sektoru (BAUMA u Minchenu, SAIE u Bolonji, SAMOTER u Veroni, INTERMAT u Parizu, u Meksiku, Turskoj, Kini ...), predstavljajuči nova rješenja i tehnološke inovacije.

 

Priponke

AttachmentSize
PDF icon 3Z21179.52 KB
PDF icon 4Z28224.81 KB
PDF icon 4Z38369.6 KB
PDF icon 5RZ51223.2 KB
PDF icon 5Z42227.77 KB
PDF icon Serija 63.24 MB
PDF icon Serija 83.24 MB

Zastopane blagovne znamke