Marcolin - pokrivala za prekucnike

Marcolin je zasnoval in patentiral pokrivalo za prekucnike, ki je popolnoma inovativno: "Sigillo".

Pokrivalo je predmontirano in nastavljivo. Združuje praktičnost in  robustnost ter vzdržljivost zahvaljujoč prečnim gredem in stranskim jermenicam. 

Njegove konstruktivne značilnosti in materiali so namenjeni največjim obremenitvam. Pokrivalo lahko upravljamo neposredno s tal, brez uporabe lestev, v skladu z zakonom 626 o varnosti.

Pokrivalo je ročno ali električno s standardnim daljinskim upravljalnikom.

Flat top

Ravno pokrivalo, z navijanjem na cev, je idealno za hermetično zapiranje tovornih prostorov, ki so prirejeni za prevoz žit in razsutih tovorov. Uporabimo ga lahko pri priklopnikih do dolžine 13,60 m.

Eco green

Predmontirano pokrivalo na loke, ki se uporablja v ekološkem sektorju za pokrivanje kontejnerjev z maksimalno dolžino 4 m. Praktično in hermetično, je funkcionalna in ekonomična rešitev za prevoz odpadkov.

Molly

Ročno pokrivalo z navijalnim valjem z vzmetjo za zabojnike do dolžine 6,5 m, tudi z dvignjeno zaščito za kabino. Hitra montaža in demontaža.

Practicover

Univerzalno pokrivalo za pokrivanje operaterja hidravličnega dvigala za premikanje. Pokrivalo je iz PVC-ja, z dvemi okenci zadaj, pritrjena na aluminijasto strukturo, ohranja neokrnjen frontalni in bočni pregled. Uporabi se lahko za vse vrste sedeža. Practicover ponuja minimalno zasedenost prostora v neoperativni fazi in največjo praktičnost pri odpiranju-zapiranju.

Roll

Ročno pokrivalo na navijalni valj za zabojnike do dolžine 7,5 m tudi z dvignjeno zaščito za kabino. Hitra montaža in demontaža. Na voljo tudi električna verzija.

Zastopane blagovne znamke