SERMAC - betonske črpalke

Sermac je znan proizvajalec črpalk za beton, priznan je v svetu in pri nas. Iz bogate ponudbe lahko izberete črpalke različnih dimenzij in kapacitet, razne kombinacije črpalk z mešalcem za beton in samostojne črpalke za beton brez vozila (vlečene).

Sermac S.p.A., je podjetje, ki ima certifikat o kakovosti UNI EN ISO 9001:2000, in je eden od vodilnih proizvajalcev na svetu za črpalke za beton in krake, ki jih distribuirajo. Na tržišču je že več kot 15 let.

Zahvaljujoč visoki stopnji specializiranosti in know-how, ki so ga dosegli, lahko ponudijo kompleten niz vrhunskih proizvodov, ki so plod dolgoletnih študij, raziskav in testiranj v sodelovanju z strankami. Da bi čim lažje rešili vse probleme s katerimi se vsakodnevno srečujejo, ima njihova proizvodnja stalno tehnično podporo.

Dolgoletne SERMACOVE izkušnje v proizvodnji betonskih pump kot rezultat daje garantiran proizvod v vseh svojih osnovnih komponentah (črpalk za črpanje, roke za distribucijo, hidravlični tokokrog,…) in pušča prostor za personalizacijo tega istega proizvoda in njegovo prilagajanje osebnim potrebam posameznih kupcev, tako bi se zadovoljile potrebe tistih najzahtevnejših.

Vsi SERMACOVI proizvodi so projektirani in realizirani v treh tovarnah, ki se nahajajo v severnem območju Milana.

Stalen in uspešen napredek tako v proizvodnji kot v prodaji registriran v zadnjih letih, omogoča SERMACU odlično pozicijo na italijanskem in zunanjem trgu. Cela mreža pooblaščenih distributerjev, ki so razporejeni po vseh kontinentih, daje garancijo odličnih storitev tako v prodaji kot v servisiranju in nabavljanju rezervnih delov.

V zadnjih letih je bil SERMAC navzoč na vseh internacionalnih sejmih v svojem sektorju (BAUMA v Minhnu, SAIE v Bolonji, SAMOTER v Veroni, INTERMAT v Parizu, v Mehiki, Turčiji, na Kitajskem ...), predstavljajoč nove rešitve in tehnološke inovacije.

Priponke

PriponkaVelikost
PDF icon 3Z21179.52 KB
PDF icon 4Z28224.81 KB
PDF icon 4Z38369.6 KB
PDF icon 5RZ51223.2 KB
PDF icon 5Z42227.77 KB
PDF icon Serija 63.24 MB
PDF icon Serija 83.24 MB

Zastopane blagovne znamke