ITR Recyccling Technologies

ITR Recycling Technologies se je rodil kot poslovni oddelek podjetja Omar za razvoj in načrtovanje čistilnih in selekcijskih naprav za trdne komunalne odpadke ter recikliranje odpadnih kovin. Zahvaljujoč izkušnjam matične družbe in poslovnih divizij R&D je ITR danes na trgu pozicioniran kot partner za razvoj popolnih reciklažnih obratov na ključ za obdelavo industrijskih in komunalnih, železnih in neželeznih odpadkov.

MLINI "APRITORI"

Apritori z dvojno gredjo ITR TSO so drobilniki s posebnimi rezili, ki lahko:

– zmanjševanje količine elektronskih odpadkov OEEO, priprava materiala za nadaljnjo fazo sortiranja (kot je npr. selekcija elektromotorjev, kablov, cementa iz pralnih strojev, ...) in ločevanje;

– odpreti stisnjenih materialov v balah.

Kar zadeva drobilnike z dvema gredema ITR TSS, sestava rezalne komore omogoča hitro vzdrževanje in zamenjavo sestavnih delov, ki so izpostavljeni obrabi (rezila, distančniki in protirezila), kar zmanjšuje stroške upravljanja in čas izpada stroja.

 

DROBILNIKI

ITR drobilniki omogočajo volumetrično redukcijo in grobo obdelavo materiala ter ga pripravijo za kasnejše procese valorizacije in ločevanja. Sestava rezalne komore omogoča hitro vzdrževanje in zamenjavo sestavnih delov, ki so podvrženi obrabi (rezila, distančniki in protirezila), kar zmanjšuje stroške upravljanja in okvare stroja. Možnost konfiguracije nožev za obdelavo številnih vrst materialov naredi drobilnike vsestranske, saj lahko zadovoljijo najrazličnejše proizvodne potrebe.

MLINI S FIKSNIMI KLADIVI

Kladivni mlini serije ITR HMS Ref predstavljajo najboljšo rešitev za doseganje maksimalnega izkoristka pri rafiniranju majhnih železnih in neželeznih kovin, kot so mali elektromotorji in transformatorji, elektronske komponente iz OEEO, elektronske plošče.

Uporabljajo se lahko tudi kot primarni mlin pred linijo za granulacijo kovin.

  • nakladalni transportni trak z zalogovnikom
  • dozator za polnjenje
  • vibrirajoča površina za odvzem materiala
  • električna upravljalna plošča

 

MLINI Z MOBILNIMI KLADIVI

Kladivni mlin ITR HMM 060 je predstavljen kot kompletna naprava za mletje, nameščena na roll-off ploščadi in opremljena s tekočim trakom za izločanje materiala iz zvočno izolirane kabine in magnetnim bobnastim separatorjem. Kljub temu, da je najmanjši v seriji mlinov HMM, se ponaša z zmožnostjo optimalne priprave predelanega materiala (drobni kovinski odpadki) za naslednje stopnje ločevanja. Zaradi enostavnosti rokovanja in kompaktnosti naprave je udarni mlin HMM 060 rešitev, ki lahko zadovolji različne prostorske in proizvodne potrebe.

Zastopane blagovne znamke