Gre za industrijske odsesovalne sisteme z visoko filtracijsko učinkovitostjo in veliko sesalno zmogljivostjo, ki so na voljo s širokim robom prilagoditve in zasnovani tako, da zmanjšajo vpliv na prostore prostorov. Ta nova tehnologija omogoča, da onesnaževalo izloči iz pretoka zraka in s tem pridobiva olje (in grafit ali kakršne koli nečistoče, razpršene v zraku), ter omogoča njegovo  ponovne uporabe.

Obrat je sestavljen iz dveh faz filtracije:     

  • na prvi stopnji sesanje dima loči oljne delce z dimenzijami večjimi od enega mikrona in grafit ali drugimi nečistočami, ki so prisotne v zraku;          
  • na drugi stopnji sesalni sistem uporablja posebne filtre za koalescenco za ločevanje delcev submikronskega olja, ki predstavljajo približno 90% celotnega olja v sesanem zraku, glede na učinkovitost ločevanja, ki je navedena spodaj:        
    • 99,9% učinkovitost za delce dimenzij > 1 mikrona        
    • 99% učinkovitost za delce dimenzij > 0,5 mikronov         
    • 95% izkoristek za delce dimenzij > 0,2 mikrona (visok izkoristek je dosežen s pomočjo posebnih Microless® koalescenčnih filtrov).

Ločevanje delcev submikrona vodi v zelo nizko vsebnost olja v zraku, s popolno odstranitvijo značilnega "pluma" v dimnik.

Priponke

PriponkaVelikost
PDF icon sotec_olio_itaing.pdf1.46 MB

Zastopane blagovne znamke